Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. Coaliția pentru Dezvoltarea României în dialog cu Președintele - Cosmin Marinescu | Cosmin Marinescu

Coaliția pentru Dezvoltarea României în dialog cu Președintele

Share

Mediul de afaceri poate și trebuie să fie cel mai bun partener al bunei guvernări într-o Românie normală. Administrația publică românească și mediul de afaceri trebuie să caute soluții împreună, să se sprijine reciproc și să învețe unii de la ceilalți. Dincolo de instituții, investiții și antreprenoriat, nu există soluții miraculoase pentru ca economia să iasă întărită din actuala criză.

Instituțiile și comportamentele sunt cele două dimensiuni esențiale ale schimbării și dezvoltării de care România are nevoie. Regulile jocului sunt cele care îndeamnă către o conduită onestă și eficientă în administrație și în afaceri. Privind spre viitor, spiritul antreprenorial poate fi șansa României moderne și prospere.

De aceea Președintele Iohannis i-a invitat, la Palatul Cotroceni, pe reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României, pentru a discuta despre provocări economice și priorități comune. Pentru ca următorul ciclu de guvernare să reprezinte lecție învățată și model participativ pentru dezvoltarea României.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: